Safe Collect Emmen

Op zoek naar een goed incassobureau in Emmen? Safe Collect Incasso biedt betrouwbare en deskundige dienstverlening gericht op debiteurenmanagement. Vanuit ons kantoor in Emmen zorgen wij ervoor dat openstaande facturen alsnog betaald worden, bijvoorbeeld via incasso. Daarnaast kunnen wij u op andere manieren ontzorgen. Wij leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen.

Incasso in Emmen

Safe Collect is een professionele organisatie voor incasso en juridische dienstverlening. Wij opereren vanuit meerdere vestigingen, onder andere vanuit onze vestiging in Emmen. Wij leveren aan ondernemers in Emmen en de regio Drenthe betrouwbare en deskundige dienstverlening gericht op debiteurenmanagement. Dit doen we altijd in lijn met uw bedrijfsvoering. Onze dienstverlening staat voor een correcte, snelle en effectieve afhandeling van uw impediment.

Wanneer is incasso nodig?

U heeft een dienst of product geleverd aan uw opdrachtgever en u heeft daarbij aan de vereisten voldaan. Dan moet daar natuurlijk een betaling tegenover staan. Als de betaling uitblijft, is dat natuurlijk vervelend en moet dat rechtgezet worden. Dat lijkt soms een moeilijke klus. Waar moet u beginnen? Safe Collect ziet erop toe dat de betaling via incasso snel en efficiënt wordt voldaan. Dat is voor u een zorg minder!

Goede relaties

Als bedrijf kent u uw opdrachtgevers. U werkt misschien al jaren samen met klanten in Emmen en omstreken. Dan kan een conflict over een betaling de samenwerking flink verstoren. Safe Collect streeft naar een prettige voortzetting van uw relatie met uw afnemer(s), ondanks eventuele incasso-opdrachten. We waarborgen het beperken van bestaande of dreigende schade, met tevens als doel toekomstige schade te voorkomen.

Debiteurenbeheer

Het is natuurlijk het mooist als het nooit tot een incasso hoeft te komen. Safe Collect beheert daarom graag uw debiteurenbestand. Wij zien erop toe dat uw facturen op korte termijn betaald worden en sturen waar nodig een herinnering. Het mooie hiervan is dat u geen omkijken meer heeft naar de openstaande rekeningen. Daar zorgen wij voor. Zo kunt u zich helemaal richten op uw onderneming, zonder zorgen.

Safe Collect in Emmen

Wilt u graag advies? Of bent u op zoek naar een betrouwbare incassopartner in Emmen en wilt u een incasso laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op. Bij ons bent u aan het juiste adres voor ervaren debiteurenbeheerders, zodat u verder kunt met uw onderneming.

Onze promotievideo.

Een efficiënter debiteurenbeleid? Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief.